Fransson Bygg Värnamo

Din byggfirma i Värnamo

Snickare Värnamo

Våra skickliga hantverkare och underentreprenörer utför det mesta inom nybyggnation, renovering, entreprenad och byggservice. Om inte tjänsten du söker nämns nedan, kontakta oss. Vi erbjuder det mesta inom bygg! Vi är din lokala och pålitliga snickare i Värnamo. 

Hur gåt det till?

Vi bokar alltid ett kostnadsfritt kundbesök med kunden innan vi lämnar offert. Detta för att kunna göra en korrekt behovsanalys och således lämna en relevant offert med så väl uppskattade mängder som möjligt.

Innan byggstart utförs en riskanalys och arbetsmiljöplan tas fram för projektet för att undvika potentiella problem. Bemanning enligt tidplan för respektive arbetsmoment görs för att optimera arbetet. Projektet drivs sedan med löpande avstämningar med kunden.

Efter kundbesöket påbörjas offertarbetet. Normalt får du offert inom en till två veckor, lite beroende på hur stort projektet är. När vi sedan erhållit accept påbörjas planeringsarbetet och eventuella slutliga frågor reds ut. Vi tecknar ett tryggt avtal för båda parter och kommer överens om startdatum.

Efter projektets avslut besiktas utförda arbeten och en detaljerad faktura skickas enligt offert med redogörelse för eventuella tillkommande arbeten.

Nybyggnationer

Är det dags att bygga ett nytt hus? Vi bygger såväl hus utav lösvirke som monteringsfärdiga hus. Vi är anpassningsbara och flexibla. Vi är det lokala och personliga valet som finns med dig genom hela processen. Vi har duktiga samarbetspartners för att kunna erbjuda en helheltslösning. Vi har även nära kontakt med en arkitektbyrå för färdiga ritningar. 

RENOVERINGAR

Letar du efter ett företag som har möjlighet att hjälpa dig med en renovering i Värnamo? Då har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi startade vår verksamhet har vi på Franssons Bygg hjälpt många kunder med alla typer av renoveringar. Kök, badrum, altaner, uterum är vanligt förekommande projekt för oss. 

Altaner & Uterum

Vi arbetar med alla förekommande uppdrag inom altan och uterum. Vi skapar platsbyggda altaner och uterum efter era önskemål. Vår målsättning är att skapa det lilla extra.  Varje kund är lika viktig för oss så vi antar oss såväl små som stora projekt med glädje. Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert kommande projekt. Självklart gör vi ett hembesök. 

TAkbyte

Är det dags att byta ert taket? Vi har lång erfarenhet och storkompetens och jobbar aktivt med att alltid erbjuda en komplett tjänst för dig som kund. Vi byter ert tak på ett säkert och smidigt sätt. Välkommen till en byggfirma som hjälper er hela vägen och som håller vad vi lovar. 

Fönsterbyte

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med ett fönsterbyte i Värnamo? Vi hjälper idag såväl privatpersoner som större företag och organisationer med fönsterbyten. Vi byter alla förekommande fönster på marknaden. Välkommen att kontakta oss!

Snickare Värnamo